Op zaterdag 3 maart organiseert Tuin Vereniging Ons Buiten een gezellige ruilbeurs voor planten en zaden. Om 10.30 u hou ik een korte lezing over zaden winnen. Daarna kun je tot 12 u ruilen: neem zaden en planten mee waar je van over hebt. De ruilbeurs staat voor iedereen open en de toegang is gratis. Koffie en thee zijn voor bodemprijzen verkrijgbaar.

Velt Holland Rijnland verkoopt bij de ruilbeurs boeken, waaronder mijn favoriete ‘moestuinbijbel’ ‘Handboek Ecologisch Tuinieren’, en de nieuwe boeken ‘Zelf zaden telen’ en ‘Achter glas‘.  Kijk hier voor meer Veltboeken. De boeken zijn op de beurs goedkoper dan via de website.

Je vindt het clubhuis van Ons Buiten aan het Joop Vervoornpad 16 in Leiden.

Foto’s van de ruilbeurs vorig jaar.

 

Tips en artikelen ontvangen?

Tips en artikelen ontvangen?

Ontvang blog en aankondigingen in je mailbox

Bedankt voor je aanmelding!