Zomer 2016 heb ik van DZB Leiden opdracht gekregen om een plan voor de tuin van Grand Café De Stal te maken, en de verzorging te begeleiden in de eerste twee jaar. Ik heb het uitgewerkt met hulp van Mieke Duivenvoorden, die mij behoed heeft de beplanting te ingewikkeld te maken. Samen geplant, voorjaar 2017. De groenafdeling van Gemiva doet nu het onderhoud.
Er zijn twee vakken met kruiden, twee met eetbare bloemen en twee met fruit en munt. De productie wordt in de keuken gebruikt en de bezoekers zien alles groeien vanaf het terras. Daarbij komt dat de mensen van De Stal super hartelijk en gastvrij zijn, en De Stal jaarlijks 30 mensen opleidt voor een baan in de horeca. Kortom, ga er vooral eens eten. Open maandag t/m vrijdag, 9 -18 u.
leuk Annemarie, dat ik mijzelf op de foto zie. Was een interessant project om samen te werken. Alle biologisch geteelde planten en zaden zijn goed aangeslagen. Mieke Duivenvoorden van het bedrijf Duivenvoorden Groen
Het is goed geslaagd, en de koks maken er veel gebruik van. De mensen van De Stal hebben ook heel trouw water gegeven. De Dille was een beetje klein, die moet volgend jaar meer voeding krijgen.